کلبه ماهی

کلبه ماهی
راهنمای ماهیان آکواریوم
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کلبه ماهی و آدرس kolbemahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





بیشتر وقت خود را در آکواریوم به پنهان شدن در لا به لای گیاهان و در پشت سنگ ها و دکور آکواریوم می گذراند. همچنین در مواقعی که افراد به آکواریوم این ماهی ضربه وارد کنند، پیرانای قرمز از خود ترس نشان می دهد. با این وجود دندان های تیز پیرانا همواره عامل خطرناکی برای نگهدارنده ی این ماهی محسوب می شود. لازم به ذکر است که پیرانا در زمان تغذیه بسیار پرخاشگر می شود. زیستگاه این ماهی در قسمت های جنوبی رودخانه ی آمازون است. وسایل درون آکواریوم پیرانا باید دارای محافظ باشند. در غیر این صورت پیرانا می تواند به راحتی آن ها را تخریب کند. وجود درپوشی محکم و مقاوم بر روی آکواریوم ضروری است. وجود درپوش مانع پرش پیرانا و همچنین گاز گرفتن دست افراد توسط این ماهی می شود.

قرار دادن شن ریز در کف آکواریوم پیرانا و استفاده از تخته های چوب و تکه های سنگ در آکواریوم این ماهی فضایی ایده آل را برای پیرانا ایجاد می کند. همچنین وجود فضاهای برای پنهان شدن ماهی در آکواریوم ضروری است. عدم وجود این فضاها و همچنین نور زیاد موجب ایجاد استرس در ماهی و بیمار شدن آن می گردد. پیرانا به آکواریومی بزرگ برای زندگی نیاز دارد. دمای ۲۳ تا ۲۹ درجه ی سانتی گراد و پی هاش 6.0 تا 7.5 برای این ماهی مناسب است. با توجه به شلخته بودن پیرانا در غذا خوردن، آب آکواریوم این ماهی خیلی سریع کیفیت خود را از دست می دهد. به همین دلیل تعویض 25 درصد از آب آکواریوم و همچنین استفاده از فیلترهای قوی در آکواریوم این ماهی ضروری است.

تقریبا نمی توان هیچ ماهی دیگری را برای نگهداری با پیرانا معرفی کرد. پیراناها تنها با هم نوعان خود سازگاری دارند و سایر ماهی ها را به قتل می رسانند. حتی در مواقعی مشاهده می شود که در صورت محدود بودن فضای زندگی و پایین بودن کیفیت آب، ماهی های پیرانا با یکدیگر نزاع می کنند که این درگیری در مواقعی منجر به مرگ نیز می شود. افرادی که به نگهداری این ماهی می پردازند معمولا" از دسته های 3 تا 10 تایی پیرانا در یک آکواریوم بزرگ استفاده می کنند. این شرایط موجب افزایش طول عمر ماهی نیز می گردد.

رژیم غذایی ماهی پیرانا بسیار گسترده است. این ماهی در طبیعت از غذاهایی مانند گوشت انواع ماهی ها و حیوانات آبزی و همچنین میوه هایی که از درختان در آب فرو می افتند استفاده می کند. تغذیه ی این ماهی در آکواریوم با غذاهای گوشتی موجود در بازار مانند کرم خونی، دل منجمد و سایر غذاهای پروتئینی مناسب است. استفاده از تکه های مرغ و گوشت برای تغذیه ی پیرانا توصیه نمی شود. چرا که غذاهایی این چنین باعث ایجاد بافت چربی در بدن ماهی می شوند.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: ماهیان آب شیرین، ،
برچسب‌ها:
[ چهار شنبه 11 بهمن 1391برچسب:پیرانا, ] [ 11:7 ] [ علیرضا دلسوز ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

به وبلاگ خودتون خوش اومدین آدرس کلبه ماهی:گناباد.روبروی خ.حافظ27 (بدلیل محدودیت لیست آخرین مطالب از بقیه صفحات وبلاگ هم دیدن کنید)
آرشيو مطالب
دی 1392
آذر 1392 مهر 1392 شهريور 1392 مرداد 1392 خرداد 1392 ارديبهشت 1392 فروردين 1392 اسفند 1391 بهمن 1391 دی 1391
امکانات وب

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 129
بازدید دیروز : 7
بازدید هفته : 163
بازدید ماه : 192
بازدید کل : 15212
تعداد مطالب : 79
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1


پخش زنده حرم





<-PostTitle->





  • فال کلیکی

k2cod go Up
مجله پزشکی دکتر سلام

آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس


فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

Up Page